Αστάθεια-Ζάλη-Ίλιγγος

  Ο ίλιγγος είναι μια πάθηση που μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα μας και να οδηγήσει σε πτώση και κακώσεις/κατάγματα. Στο ιατρείο διενεργείται διερεύνυση και θεραπεία του καλόηθους παροξυσμικού ιλίγγου εκ θέσεως, της πιο συχνής αιτίας ιλίγγου με ανώδυνες τεχνικές επανατοποθέτησης της ωτοκονίας (Epley Manuever).

 

Ωτομικροσκόπηση

 

  Το μικροσκόπιο μας δίνει τη δυνατότητα λεπτομερούς εξέτασης του ωτός ιδιαίτερα στη διάγνωση της χρόνιας μέσης ωτίτιδας, επιμελούς και ανώδυνου καθαρισμού από βύσμα κυψελίδος ή μύκητες του έξω ωτός, καθώς και τη δυνατότητα ενδοτυμπανικών εγχύσεων φαρμάκων (Αιφνίδια βαρηκοϊα, ν.Meniere).

 

Ακοολογικός Έλεγχος

  Το ακοόγραμμα (ενήλικες) και η παιχνιδο - ακοομετρία (παιδιά) διενεργούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη διερεύνυση της βαρηκοϊας,των εμβοών και του ιλίγγου.
Επίσης διενεργείται τυμπανόγραμμα και έλεγχος ακουστικού αντανακλαστικού για τον πληρέστερο έλεγχο σε παιδιά και ενήλικες.

 

Eνδοσκόπηση ρινός-λάρυγγα

  Η διερεύνυση του ροχαλητού, της δυσχέρειας της ρινικής αναπνοής, του βράγχους φωνής και ορισμένων προβλημάτων δυσκαταποσίας μπορούν να γίνουν ανώδυνα στο ιατρείο με τη χρήση άκαμπτων και εύκαμπτων ενδοσκοπίων. Επίσης πραγματοποιείται ενδοσκοπικά αφαίρεση ξένων σωμάτων και καυτηριασμός σε περιπτώσεις ρινορραγίας.

   Το όνομα μου είναι Πολύβιος Γιαννακόπουλος του Ιωάννη και είμαι χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος παίδων και ενηλίκων.
   Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από το δημόσιο λύκειο της Δροσιάς. Σπούδασα στο αγγλόφωνο τμήμα του πανεπιστημίου του Pecs στην Ουγγαρία απ`όπου έλαβα το πτυχίο μου με "Λίαν Καλώς". Με το πέρας των πτυχιακών μου υποχρεώσεων έδωσα με επιτυχία και τις εξετάσεις του ΔΙΚΑΤΣΑ. Κατά το έκτο έτος των σπουδών μου παρακολούθησα κλινικές στην Ουγγαρία, την Ελλάδα και την Αγγλία. Η ΩΡΛ με κέρδισε καθώς ασχολείται με τόσο σημαντικές αισθήσεις όπως η ακοή και η όσφρηση καθώς και με την δυνατότητα της φώνησης, της κατάποσης και της αναπνοής.

Άρθρα  

Οξεία Ιγμορίτιδα

Οξεία Ιγμορίτιδα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΓΜΟΡΙΟ/ΠΑΡΑΡΡΙΝΙΟΙ ΚΟΛΠΟΙ? Είναι κοιλότητες στα οστά του κρανίου πέριξ της ρινός. Επικοινωνούν με τη ρινική κοιλότητα μέσω...

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών.  

 • Ταχύτατη εξυπηρέτηση, άμεση διάγνωση και θεραπεία. Συνδυασμός επαγγελματισμού και φιλικότητας.

  Μαρία Κ. | 29 Ιουνίου 2016

 • Κατάλαβα ακριβώς τι με ενοχλούσε.

  Βασίλειος Μ. | 14 Ιουνίου 2016

 • Εξυπηρετικός άμεσος και αποτελεσματικός.

  Μιχαηλ Α. | 10 Ιουνίου 2016

 • Πήγα για την μικρή μου κόρη και ο γιατρός ήταν φιλικός και χαλαρός γεγονός που βοήθησε το παιδί να μην αγχωθεί και να είναι συνεργάσιμο μαζί του κατά την εξέταση.

  Ειρήνη Σ. | 6 Μαΐου 2016

 • Εξαιρετικός....ευγενικός, σαφής και επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα.

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. | 7 Απριλίου 2016